Schedule


  • CrossFit North Scottsdale
  • CrossFit New Strength
  • Monday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit Challenge 7:30 AM 1 Hour Chris Perez, Cory Allen
    CrossFit All Levels 8:30 AM 1 Hour Chris Perez
    CrossFit Open Gym 3:00 PM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Mike Winslow
    CrossFit Challenge 7:00 PM 1 Hour Henry Huang

    Tuesday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 8:30 AM 1 Hour Chris Perez
    CrossFit Open Gym 3:00 PM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Cory Allen, Mike Winslow
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Mike Winslow

    Wednesday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Challenge 7:30 AM 1 Hour Chris Perez, Cory Allen
    CrossFit All Levels 8:30 AM 1 Hour Chris Perez
    CrossFit Open Gym 3:00 PM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Mike Winslow
    CrossFit Challenge 7:00 PM 1 Hour Henry Huang

    Thursday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 8:30 AM 1 Hour Chris Perez
    CrossFit Open Gym 3:00 PM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Mike Winslow
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Mike Winslow

    Friday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Cory Allen, Neil Bennett
    CrossFit Challenge 7:30 AM 1 Hour Chris Perez, Cory Allen
    CrossFit All Levels 8:30 AM 1 Hour Chris Perez
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Neil Bennett

    Saturday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit Challenge 7:00 AM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit Team 8:00 AM 1 Hour Shane Edrington
    Yoga 9:15 AM 1 Hour Erica Broderick

    Sunday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit Open Gym 10:00 AM 1 Hour Shane Edrington
  • Monday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit Challenge 7:30 AM 1 Hour Dan Pringle
    CrossFit All Levels 9:00 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit Open Gym 3:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Challenge 7:00 PM 1 Hour Cory Allen

    Tuesday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 9:00 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Open Gym 11:00 AM 1.5 Hours Danielle Sleva
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Shane Edrington
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Shane Edrington

    Wednesday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit Challenge 7:30 AM 1 Hour Dan Pringle
    CrossFit All Levels 9:00 AM 1 Hour Henry Huang
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Challenge 7:00 PM 1 Hour Cory Allen

    Thursday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Dan Pringle
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Dan Pringle
    CrossFit All Levels 9:00 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Open Gym 11:00 AM 1.5 Hours Danielle Sleva
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Neil Bennett
    CrossFit All Levels 6:00 PM 1 Hour Neil Bennett

    Friday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit All Levels 5:30 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 6:30 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Challenge 7:30 AM 1 Hour Cory Allen, Henry Huang
    CrossFit All Levels 9:00 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit All Levels 4:00 PM 1 Hour Adam Timm
    CrossFit All Levels 5:00 PM 1 Hour Adam Timm

    Saturday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit Challenge 7:00 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Challenge 8:00 AM 1 Hour Cory Allen, Henry Huang
    CrossFit All Levels 9:00 AM 1 Hour Cory Allen
    CrossFit Team 10:00 AM 1 Hour Cory Allen
    Yoga 10:00 AM 1 Hour Kira Henning

    Sunday

    Class Name Start Time Duration Coach
    CrossFit Open Gym 10:00 AM 1 Hour Cory Allen

Let's get fit together

Get Started